Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, Kurban Bayramı süresince sahada görev yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline yönelik verdiği ikramiye sözünü yerine getirdi. Bayram boyunca ilçenin temizliği için çalışan işçilerin bayram ikramiyeleri ile geçmiş dönemden kalan mesai alacakları hesaplarına yatırıldı.
Belediyeden yapılan açıklamada, gerçekleştirilen ödemenin yalnızca Temizlik İşleri Müdürlüğü personelini kapsayan ilk etap olduğu, geçmiş dönemlerden fazla mesai ve ikramiye alacağı bulunan diğer çalışanlar için de planlama doğrultusunda ödemelerin sürdürüleceği belirtildi.

BAYRAMDA ÇALIŞAN İŞÇİLERE ÖDEME YAPILDI

Kurban Bayramı boyunca ilçede temizlik hizmetlerinin aksamaması için görev yapan personelin ikramiyeleri ve geçmişten gelen bazı alacakları maaşlarıyla birlikte hesaplarına yatırıldı. Yapılan ödeme sonrası Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları, Başkan Burak Zencirci’ye teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.
Belediye yönetiminin, çalışanların mali haklarının düzenli şekilde ödenmesine yönelik çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

Zencirci Sözünü Tuttu, Işçilerin Ikramiyeleri Hesaplara Yattı1

ZENCİRCİ: ALIN TERİNİN KARŞILIĞINI VERMEK GÖREVİMİZ

Başkan Burak Zencirci, göreve geldikleri günden bu yana önceliklerinin çalışanların maaşlarını zamanında ve eksiksiz ödemek olduğunu söyledi.
İşçilerin emeğinin karşılığını almasının bir tercih değil sorumluluk olduğunu vurgulayan Zencirci, “Bu bir lütuf ya da iyilik değil, boynumuzun borcudur. Çalışanlarımızın hakları bize emanettir” dedi.
Bayram öncesinde verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Zencirci, sahada fedakârca görev yapan tüm personele teşekkür etti.

Aydın itfaiyesini üzen ölüm
Aydın itfaiyesini üzen ölüm
İçeriği Görüntüle

DİĞER İŞÇİLERİN ALACAKLARI DA ÖDENECEK

Başkan Zencirci, belediyenin diğer müdürlüklerinde görev yapan ve geçmiş dönemlerden kalan ilave alacakları bulunan çalışanların haklarının da planlama çerçevesinde ödeneceğini açıkladı.
Ödemelerin belediyenin mali programı doğrultusunda sürdürüleceğini belirten Zencirci, çalışanların sosyal ve mali haklarının eksiksiz şekilde karşılanması için çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: HABER MERKEZİ