AGC’nin seçimli olağan genel kurulu, Nevzat Biçer Kültür Merkezi’nde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Divan başkanlığını Gazeteci Umut Kaşan’ın üstlendiği genel kurulda, AGC Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Uzun, açılış konuşmasını yaptı.

Faaliyet ve denetim kurulu raporlarının okunması ve ibrasının ardından başkan adayları Erman Çetin ve Veysel Karahan söz alarak, göreve gelmeleri halinde sergileyecekleri anlayış ve uygulamayı düşündükleri projelerden söz etti.

Gündemin diğer maddelerinin de işletilmesinin ardından seçim kısmına geçildi. Başkanlık için Veysel Karahan öncülüğündeki beyaz liste ile Erman Çetin öncülüğündeki mavi liste mücadele ediyor.

Başkan Özel, TOKİ İçin imzayı attı Başkan Özel, TOKİ İçin imzayı attı

Genel kurula AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, Demokrat Parti İl Başkanı Serhat Emanet, CHP İl Başkan Yardımcısı Aytaç Toker ile AK Parti Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu da katıldı.

Muhabir: KIVANÇ UĞUR