Anahtar Parti Aydın İl Başkanlığı, ilçe başkanlarının katılımıyla toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Aydın genelinde yürütülecek çalışmalar ve teşkilatın hedefleri ele alındı.
Anahtar Parti Aydın İl Başkanı Erkan Pirimoğlu, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu’nun “Akıl, Ahlak ve Adalet” üzerine kurduğu siyaset anlayışı ve millet merkezli Türkiye vizyonu doğrultusunda Aydın’ın geleceği için yapılacak çalışmaları değerlendirdiklerini belirtti.
Aydın’ın tüm ilçelerinde aynı kararlılıkla çalışacaklarını ifade eden Pirimoğlu, “Anahtar Parti Aydın İl Başkanlığı olarak ilçe başkanlarımızla bir araya geldik. Genel Başkanımız Sayın Yavuz Ağıralioğlu’nun “Akıl, Ahlak ve Adalet” üzerine kurduğu siyaset anlayışı ve millet merkezli Türkiye vizyonu doğrultusunda Aydın’ın geleceği için yapacağımız çalışmaları değerlendirdik. Aydın’ın her ilçesinde aynı kararlılıkla çalışacak, milletimizin umudunu büyütecek, hak edenin hakkını aldığı, liyakatin esas olduğu güçlü bir Türkiye için gece gündüz sahada olacağız.” İfadelerini kullandı.




