Aydın BŞB'ye yeni pasör çaprazı
Aydın BŞB'ye yeni pasör çaprazı
İçeriği Görüntüle

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Polat Bora Mersin, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Ömer Altuntaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette Aydın'da sporun gelişimine yönelik yapılabilecek çalışmalar masaya yatırıldı.

Aynı zamanda Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak görev yapan Kulüp Başkanı Polat Bora Mersin'e ziyarette, Aydın Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Volkan Zeytin de eşlik etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, Aydın’da amatör sporun mevcut durumu, spor kulüplerinin ihtiyaçları ve geleceğe yönelik projeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Görüşmede özellikle amatör spor kulüplerinin desteklenmesi, gençlerin spora yönlendirilmesi ve kurumlar arasında kurulabilecek iş birliklerinin önemine dikkat çekildi. Taraflar, Aydın'da sporun daha geniş kitlelere ulaşması ve altyapının güçlendirilmesi için ortak çalışma yürütülmesinin önemini vurguladı.

Aydın Sporunda Yeni Sayfa! İki Önemli Isim Bir Araya Geldi1

Başkan Polat Bora Mersin, ASKF Başkanlığı görevine seçilen Ömer Altuntaş'ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Mersin, Aydın Büyükşehir Belediyespor olarak amatör sporun gelişimine katkı sunacak her türlü iş birliğine destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

ASKF Başkanı Ömer Altuntaş ise nazik ziyaretlerinden dolayı Polat Bora Mersin ve Volkan Zeytin'e teşekkür ederek, Aydın sporunun gelişmesi adına tüm kurumlarla ortak hareket etmeye devam edeceklerini söyledi. Altuntaş, amatör spor kulüplerinin güçlenmesi ve genç sporcuların daha iyi imkanlara kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Aydın'da sporun gelişimine katkı sağlayacak ortak projelerin önümüzdeki süreçte de sürdürülmesi yönünde görüş birliğine varıldı.

Muhabir: CEMAL YILDIRIM