Menteşe Kapalı Spor Salonu’nda 10-13 Eylül 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonada farklı yaş ve kategorilerde mücadele eden Aydınlı sporcular, elde ettikleri derecelerle dikkat çekti.

FERDİ MÜSABAKALARDA TÜRKİYE DERECELERİ

Ferdi müsabakalarda Genç Kızlar-B kategorisinde Elif Kaya, Genç Kızlar-A kategorisinde Ecrin Sena Devran ve Büyük Kızlar kategorisinde Elif Tuğçe Onay, Berçe Ece Onay ile Fatmagül Akbulut Türkiye ikincisi oldu.

Genç Erkekler-A kategorisinde Mesut Balcı ile Kemal Doruk Baykara ikinci olurken, Büyük Erkekler kategorisinde Yiğit Güvenç Türkiye üçüncülüğü elde etti.

ÇİFTLERDE 7 KUPA GELDİ

Çiftler müsabakalarında da Aydınlı sporcular önemli dereceler kazandı. Genç Kızlar-B kategorisinde Tusem Balcı ve Elif Kaya Türkiye ikincisi olurken, Genç Kızlar-A kategorisinde Emine Ebrar Altınbaş ve Ecrin Sena Devran Türkiye dördüncüsü oldu.

Formula 1 Türkiye’ye dönüyor! Tarih belli oldu
Formula 1 Türkiye’ye dönüyor! Tarih belli oldu
İçeriği Görüntüle

Büyük Kızlar kategorisinde Elif Tuğçe Onay, Fatma Gül Akbulut ve Ece Berçe Onay Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.

Erkekler kategorisinde ise Genç Erkekler-B'de Emir Balın ve Harun Hekimoğlu Türkiye birincisi oldu. Genç Erkekler-A'da Mesut Balcı, Doruk Baykara ve Demir Kıvanç Keskin Türkiye ikinciliği elde etti.

Büyük Erkekler kategorisinde Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü'nün birinci takımı Lütfi Hıdış ve Efe Güvenç ile Türkiye üçüncüsü olurken, Yiğit Güvenç ve Mehmet Can Özdem'den oluşan ikinci takım Türkiye dördüncüsü oldu.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, şampiyonada dereceye giren sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Muhabir: KAMİL KAZANKAYA