Ege Gazeteciler Federasyonu (EGF) üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında, Ege Bölgesi'nin en başarılı kişi, kurum ve bürokratları ile meslek onur ödülünü hak eden gazetecileri belirledi.

Federasyona bağlı 8 ilin gazeteciler cemiyetleri ve bu cemiyetlere üye gazetecilerin oylarıyla yapılan değerlendirme kapsamında mülki idare amirlerinden belediye başkanlarına, iş insanlarından kadın girişimcilere kadar birçok isim, 2025 yılının en başarılı isimleri ödülüne layık görüldü.

Çıldır Havalimanı müjdesine AYTO Başkanı Ülken’den teşekkür
Çıldır Havalimanı müjdesine AYTO Başkanı Ülken’den teşekkür
İçeriği Görüntüle

CANBOLAT, AKBIYIK VE YİĞİTBAŞI

Gazetecilerin oylarıyla; Aydın Valisi Yakup Canbolat, Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık ve Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, “En Başarılı Vali” seçildi.

Ödül töreninin 7 Ocak Çarşamba günü Muğla Büyükşehir Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceği bildirildi.

Muhabir: KIVANÇ UĞUR