Aydın’da sürücüleri ilgilendiren önemli bir uyarı yapıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından, Efeler ilçesi Adnan Menderes Mahallesi Doğu Çevre Bulvarı üzerinde sıcak asfalt kaplama çalışması gerçekleştirileceği duyurdu.

Erdoğan Aydın’da butona bastı! Hak sahiplerine anahtarları teslim edildi
Erdoğan Aydın’da butona bastı! Hak sahiplerine anahtarları teslim edildi
İçeriği Görüntüle

SÜRÜCÜLER DİKKAT!

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 11 Ocak Pazar günü Doğu Çevre Bulvarı’nın Muğla Bulvarı ile Egemenlik Bulvarı arasında kalan bölümünde sıcak asfalt kaplama çalışmalarına başlanacak. Çalışmalar süresince trafik akışının güvenli şekilde sağlanabilmesi için sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uyması istendi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan uyarıda, “11 Ocak Pazar günü Efeler ilçesi Adnan Menderes Mahallesi Doğu Çevre Bulvarı (Muğla Bulvarı–Egemenlik Bulvarı arası) üzerinde sıcak asfalt kaplama çalışmalarına başlanacaktır. Çalışmalar esnasında trafik akışının emniyetli şekilde gerçekleşmesi için trafik işaret ve işaretçilerine uyulmasını önemle rica ederim. Gösterdiğiniz özveri ve dayanışma için teşekkür ederim” ifadelerine yer verildi.

Muhabir: KÜBRA DİLARA YERLİKAYA