Kentin sosyal ve kültürel hayatına renk katan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 14 Şubat Cumartesi günü için büyük bir sürprize imza attı. Sevgililer Günü coşkusunu meydanlara taşıyan Büyükşehir, ünlü sanatçı Edis'i hayranlarıyla buluşturuyor.
MEYDAN BU KEZ 'AŞK' İÇİN DOLACAK
Başkan Çerçioğlu, yaptığı çağrıyla 7'den 70'e tüm vatandaşları bu dev organizasyona davet etti. Şehrin kalbi olan Atatürk Kent Meydanı, Cumartesi akşamı tarihi günlerinden birini yaşayacak.
Saatler 20.30'u gösterdiğinde sahneye çıkacak olan Edis, dillerden düşmeyen hit parçalarını ve romantik şarkılarını Aydınlı sevenleri için seslendirecek.

GİRİŞLER ÜCRETSİZ
'Topuklu Efe'nin Aydın halkına hediyesi olan bu dev konser için herhangi bir ücret talep edilmeyecek. Tüm halkın katılımına açık ve ücretsiz olacak etkinlikte, Edis rüzgarı ile Aydınlılar keyifli bir hafta sonu geçirecek.




