Kocagür Mahallesi’nde öğrenim gören ortaokul ve özel eğitim öğrencileri için Anemon Hotel’de kahvaltı programı düzenlendi. Etkinlikte yaklaşık 50 öğrenci keyifli anlar yaşadı.

Aydın'da 'Özel Öğrenciler' Kahvaltıda Bir Araya GeldiPrograma öğrenciler, öğretmenler ve Kocagür Mahalle Muhtarı Orhan Akrancı katıldı.

Aydın'da 'Özel Öğrenciler' Kahvaltıda Bir Araya Geldi07Anemon Hotel’de misafir edilen öğrenciler, kahvaltılarını doyasıya yaparken eğlenceli ve keyifli anlar yaşadı. Program boyunca Anemon Hotel Müdürü Duygu Kurtuluş ve otel personeli öğrencilerle yakından ilgilendi.

Bakanlar Kurum, Yumaklı ve Uraloğlu'da Aydın’da konuştu
Bakanlar Kurum, Yumaklı ve Uraloğlu'da Aydın’da konuştu
İçeriği Görüntüle

Aydın'da 'Özel Öğrenciler' Kahvaltıda Bir Araya Geldi06Kocagür Mahalle Muhtarı Orhan Akrancı, başta Anemon Hotel sahibi iş insanı Yalçın Pekgüzel olmak üzere otel yönetimi ve çalışanlarına teşekkür etti.

Aydın'da 'Özel Öğrenciler' Kahvaltıda Bir Araya Geldi03

Akrancı, Yalçın Pekgüzel’in daha önce de mezun olan öğrenciler için benzer organizasyonlar düzenlediğini belirterek, özel ve dezavantajlı çocuklara gösterilen duyarlılığın son derece anlamlı olduğunu ifade etti.Aydın'da 'Özel Öğrenciler' Kahvaltıda Bir Araya Geldi04Ayrıca ulaşım desteği sağlayan Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’e de teşekkür etti.

Aydın'da 'Özel Öğrenciler' Kahvaltıda Bir Araya Geldi01

Muhabir: SEMİH BAŞKAR