Aydın’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinlikleri il genelinde olduğu gibi Efeler’de de yapıldı. Anma etkinlikleri kapsamında eğitim yöneticileri Aydın Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği ile Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.
Aydın İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Atay, Efeler İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Çomruk, Şube Müdürü Harun Öztürk ve Kadıköy MTAL Müdürü Merzuka Akpınar’dan oluşan heyetin ziyaretinde duygusal anlar yaşandı. Heyet derneklerde yapılan görüşmelerinde çalışmalar üzerine fikir alış verişinde bulunuldu.

AYDIN’DA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE ÖZEL BULUŞMA
Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden konu ile ilgili olarak yapılana açıklamada; “İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Mehmet Atay, Efeler İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Ali Çomruk, Şube Müdürü Sayın Harun Öztürk ve Kadıköy MTAL Müdürü Sayın Merzuka Aakpınar; Aydın Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği ile Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette şehit ailelerimiz ve gazilerimizle bir araya gelinerek, her zaman yanlarında olunduğu vurgulandı. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, şehitlerimizin aziz hatıraları yad edilirken, gazilerimizin fedakârlıkları bir kez daha minnetle anıldı.
Ziyaret kapsamında dernek yetkilileriyle yapılan istişarelerde, şehit aileleri ve gazilerimize yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Kadıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan anlamlı hediyeler takdim edilerek, birlik ve beraberlik mesajı verildi.
Bu anlamlı ziyaret vesilesiyle, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle; kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz” ifadeleri kullanıldı.



