Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinde saha çalışmaları yürüten Türk Sahası Hareketi, Aydın’da da çalışmalarına başladı. Aydın İl Başkanı Elif Derin Peynircioğlu öncülüğündeki üyeler, Efeler ilçesinin çeşitli noktalarında afiş ve sticker çalışması gerçekleştirdi.
Millî kimlik, kültürel bütünlük ve toplumsal dayanışma vurgusuyla faaliyet gösteren hareket, çalışmalarını “Türk’ün olduğu her yer Türk sahasıdır” şiarı doğrultusunda sürdürüyor.
Türk tarihine ve kültürel mirasa bağlı olduklarını ifade eden Türk Sahası Hareketi üyeleri, Atatürkçü ve Türkçü bir çizgide hareket ettiklerini belirtiyor. Hareket, herhangi bir siyasi parti ya da siyasi figürün güdümünde olmadığını, çalışmalarını yalnızca millî değerler üzerinden yürüttüğünü savunuyor.

Türkiye genelinde il ve ilçe yapılanmaları oluşturan Türk Sahası Hareketi, saha çalışmaları, afişleme ve sticker uygulamalarının yanı sıra sosyal medya üzerinden de faaliyetlerini sürdürüyor.
Aydın’daki ilk çalışmada Efeler’in farklı noktalarında gerçekleştirilen uygulamalarla hareketin mesajlarının kent genelinde daha geniş kesimlere ulaştırılması hedefleniyor. Aydın İl Başkanı Elif Derin Peynircioğlu ve üyelerin önümüzdeki süreçte şehirde farklı saha çalışmaları gerçekleştirmesi bekleniyor.





