Fenerbahçe Kulübü’nün 6-7 Haziran’da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulu öncesinde eski başkan Aziz Yıldırım yeniden adaylığını açıkladı.

Aydın’da futbolseverleri heyecanlandıran tablo: İşte Aydın SAL'ın yeni haritası
Aydın’da futbolseverleri heyecanlandıran tablo: İşte Aydın SAL'ın yeni haritası
İçeriği Görüntüle

Yıldırım, yazılı açıklamasında Fenerbahçe camiasına birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, mevcut ve olası tüm başkan adaylarına birlikte hareket etme teklifinde bulundu.

“Fenerbahçe camiasının bir ve beraber olduğunu göstereceğimiz 120. yıl için başkanlığa adayım” ifadelerini kullanan Yıldırım, kulübün içinde bulunduğu süreci “kritik bir eşik” olarak değerlendirdi.

Açıklamasında mevcut adaylar arasında adı geçen isimlere de seslenen Yıldırım, “Fenerbahçe camiası bu kaos ortamından ancak birlik ve beraberliği güçlendirerek çıkabilir” dedi.

Yıldırım ayrıca geçmiş dönem yönetim anlayışına da değinerek, görev yaptığı süreçte tesisleşme ve mali yapı açısından önemli adımlar attıklarını savundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ