Aydın Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (AY-SİAD), sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Efeler ilçesinde yeni hizmet binasında faaliyet göstermeye başlayan Aydın Huzurevi’ni ziyaret etti. AY-SİAD Başkanı Fırat Barışık ve yönetim kurulu üyeleri, huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek uzun süre sohbet etti. Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu’nun da katıldığı ziyarette yaşlı vatandaşların ihtiyaç ve talepleri dinlendi. Dernek yönetimi, iletilen isteklerin karşılanması için çalışma yapacaklarını belirtti.

Başkan Barışık Huzurevinde Gönüllere Dokundu1

Buharkent'in yeni kaymakamı belli oldu
Buharkent'in yeni kaymakamı belli oldu
İçeriği Görüntüle

AY-SİAD YÖNETİMİ HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU

AY-SİAD Başkanı Fırat Barışık ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Huzurevi’nde kalan vatandaşlarla yakından ilgilendi. Ziyaret sırasında huzurevi sakinlerinin hal ve hatırları soruldu, geçmişten bugüne uzanan deneyimleri üzerine sohbet edildi.
Aydın’da sosyal sorumluluk çalışmalarına devam eden dernek yönetimi, yaşlı vatandaşlarla bir araya gelmenin kendileri için değerli olduğunu ifade etti. Ziyarette samimi sohbetler gerçekleştirildi.

Başkan Barışık Huzurevinde Gönüllere Dokundu4

HUZUREVİ SAKİNLERİNİN TALEPLERİ DİNLENDİ

Ziyaret yalnızca sohbetle sınırlı kalmadı. AY-SİAD yönetimi, huzurevinde kalan vatandaşların ihtiyaçlarını ve taleplerini de dinledi.
Dernek yöneticileri, iletilen isteklerin karşılanması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. Böylece huzurevi sakinlerinin günlük yaşamlarına katkı sağlayabilecek taleplerin değerlendirilmesi amaçlandı.

Başkan Barışık Huzurevinde Gönüllere Dokundu44

BARIŞIK: SAYGI, VEFA VE DAYANIŞMA EN GÜÇLÜ BAĞIMIZ

AY-SİAD Başkanı Fırat Barışık, ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede büyüklerin tecrübelerinin kendileri için önemli olduğunu söyledi.
Barışık, huzurevi sakinleriyle sohbet etmenin ve onların yanında olduklarını hissettirmenin kendileri açısından kıymetli olduğunu belirterek, talepleri dinlediklerini ve en kısa sürede karşılanması için çalışma yapacaklarını ifade etti.
Huzurevi sakinleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Barışık ve AY-SİAD yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Muhabir: CEMAL YILDIRIM