Toplam maliyeti 16 milyon 929 bin TL olan proje kapsamında 1957 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşenirken, 38 adet baca elemanının yapımı da gerçekleştiriliyor. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen çalışmalarla birlikte Nazilli’nin altyapı ağı güçlendirilerek, özellikle yağışlı dönemlerde yaşanan su birikintilerinin önüne geçilecek.
“Güzel Aydınımızın Her Mahallesine En İyi Hizmeti Ulaştırmak İçin Çalışıyoruz”
Kent genelinde sürdürülen altyapı projelerinin devam edeceğini vurgulayan Başkan Özlem Çerçioğlu, şunları söyledi:
“Güzel Aydınımızın her mahallesine en iyi hizmeti ulaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, altyapı sorunlarını kalıcı olarak çözmek için yatırımlarımıza kararlılıkla devam edeceğiz.”
Mahalle Muhtarından Başkan Çerçioğlu’na Teşekkür
Yeşil Mahalle Muhtarı Şenol Öztürk ise yürütülen çalışmalar dolayısıyla mahalle halkı adına Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, mahallemize bir yatırımı daha kazandırıyor. Bugüne kadar tüm taleplerimize yanıt verdi, mahallemizin ihtiyaçlarını karşıladı. Bu çalışmayla yağmur suyu birikintileri son bulacak. Mahallem ve şahsım adına kendisine çok teşekkür ediyorum.”
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmaları, vatandaşlardan takdir toplamaya devam ediyor.




