Kuşadası Genç İş İnsanları Derneği’nin (KUGİAD) yeni yönetim kurulu, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret, hem dernek hem de belediye açısından yeni dönemin nasıl şekilleneceğine dair önemli mesajlar içerdi. Başkan Günel’in kurucuları arasında yer aldığı KUGİAD’ın mevcut yönetimi, derneğin geleceğe yönelik projelerini ve belediyeyle iş birliği kapsamında hayata geçirilebilecek çalışmaları paylaşırken, görüşme samimi bir atmosferde ilerledi. Belediye Meclis Üyeleri ve ARYA A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Turan’ın da katıldığı toplantı, kent adına yapılabilecek ortak adımların değerlendirilmesi açısından dikkat çekiciydi.
Ortak projelerde yeni dönem: Beklentiler ve hedefler
Görüşmenin odak noktalarından biri, KUGİAD’ın yeni dönemde üstlenmek istediği projeler oldu. Dernek yönetimi, Kuşadası’nın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayabilecek çalışmalar üzerinde durarak belediyeyle ortak hareket etme isteğini açıkladı. Başkan Ömer Günel de dernekle olan uzun soluklu bağını hatırlatarak yeni yönetimin heyecanını desteklediğini söyledi. Hem kent kimliğini güçlendirecek hem de genç iş insanlarının üretim ve istihdam süreçlerine katılımını artıracak adımların değerlendirildiği toplantıda, her iki taraf da ortak projeler konusunda iyimser yaklaşımlar sergiledi. Bu tutum, Kuşadası’nda kamu–sivil toplum ilişkilerinin güçlendiğine işaret eder nitelikteydi.
Günel’den KUGİAD’a destek: “Kentimizin geleceğine birlikte yön vereceğiz”
Başkan Ömer Günel, ziyarette yaptığı açıklamada KUGİAD’ın Kuşadası için taşıdığı önemi vurguladı. Kentteki genç iş insanlarını bir araya getiren derneğin, farklı görüşlerden bireyleri ortak hedeflerde buluşturmasıyla dikkat çektiğini belirtti. Günel, KUGİAD’ın özellikle gençlerin iş hayatına hazırlanmasında üstlendiği rolün altını çizerek yeni yönetime başarılar diledi. Kentte kalıcı hizmetler üretmek için sivil toplum kuruluşlarıyla yakın temasın önemine değinen Günel, belediye olarak iş birliğine her zaman açık olduklarını ifade etti. Bu yaklaşım, belediye–STK ilişkilerinde sürdürülebilir bir iletişim modelinin benimsendiğini gösteriyor.
KUGİAD’dan teşekkür mesajı: “Projelerde yer almaya hazırız”
KUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aras Öztaş, ziyarette yaptığı konuşmada Başkan Günel’e Kuşadası’na kazandırdığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti. Öztaş, belediyenin son yıllarda kentte hizmet standartlarını yükselten çalışmalara imza attığını belirterek, dernek olarak bu sürecin bir parçası olmaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi. Öztaş’ın açıklamaları, KUGİAD’ın yeni dönemde hem sosyal hem de ekonomik projelerde daha görünür bir rol üstlenmeye hazır olduğunun sinyalini verdi. Bu açıklamalar, Kuşadası’nın genç iş insanlarının kente yönelik sorumluluk bilincini de yansıtıyor.




