Büyükşehir Belediyesi Didim Akbük’te altyapısı tamamlanan anayollarda asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler programlanan güzergahlarda asfalt serim çalışmalarını sürdürürken eş zamanlı olarak kaldırımlarda yenileniyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; “Aydınımız için üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Büyükşehir, Akbük’te Asfalt Ve Kaldırım Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor3

Başkan Çerçioğlu Didim’in yanı sıra il genelinde yatırım projelerinin devam ettiğini belirterek; “Aydın’ın dört bir yanında hayata geçirilen yatırım, çalışma, hizmet ve projelerimiz sürüyor. Aydınımızın tüm ilçelerinde ulaşım altyapısını güçlendiren yatırımlarımızı eş zamanlı olarak hayata geçiriyoruz.

Didim Turizm Haftası’nda kültür ve lezzet Apollon’da buluştu
Didim Turizm Haftası’nda kültür ve lezzet Apollon’da buluştu
İçeriği Görüntüle

Büyükşehir, Akbük’te Asfalt Ve Kaldırım Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor34

Hizmetlerimizi vatandaşlarımızla buluşturuyor, projelerimizi kentimize kazandırıyoruz. Aydınımız için üretmeye devam edeceğiz. Hizmetle büyüyen Aydın” şeklinde konuştu.

Büyükşehir, Akbük’te Asfalt Ve Kaldırım Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor33

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Didim ilçesi Akbük Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan ana yolda asfalt serim çalışmalarına başladı. Bölgeye kazandırılan altyapı yatırımlarının ardından gerçekleştirilen yol yenileme çalışmaları sürerken asfalt serimi ile eş zamanlı olarak kaldırım yapımı da gerçekleştiriliyor. Güzergahta sinyalizasyon, trafik levha düzenlemeleri ve yol çizgi çalışmaları da gerçekleştirilecek.

Büyükşehir, Akbük’te Asfalt Ve Kaldırım Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor2

Çalışmaların tamamlanmasının ardından yol, yenilenmiş haliyle vatandaşların hizmetine sunulacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ