Aydın Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı, Başkanvekili Polat Bora Mersin yönetiminde gerçekleştirildi. Toplantının en dikkat çeken gündem maddelerinden biri ise bir süredir iki belediye arasında tartışma konusu olan Çine Enver Salih Dinçer Sosyal Tesisleri oldu.
Daha önce Çine Belediyesi tarafından kullanılan sosyal tesislerin tahsis süresinin dolduğu gerekçesiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından boşaltılmasının istenmesi, süreci meclis gündemine taşıdı.
İlgili komisyonda yapılan değerlendirmelerde CHP’li meclis üyeleri tesislerin yeniden Çine Belediyesi’ne tahsis edilmesi yönünde oy kullanırken, AK Parti’li üyeler mevcut sözleşmeler nedeniyle belediyenin zarara uğrayabileceğini savunarak ret oyu verdi.
Konu, meclise önerge olarak sunuldu ve yapılan oylama sonucunda CHP’li üyelerin çoğunluk oyuyla kabul edildi. Böylece Çine Enver Salih Dinçer Sosyal Tesisleri’nin yeniden Çine Belediyesi’ne tahsis edilmesine karar verildi.





