Mahalle genelinde yürütülen çalışmalarla yollar ve parklar yabani otlardan ve çöplerden arındırıldı. Aynı zamanda yapılan sulama işlemleriyle bölgeye ferah bir görünüm kazandırıldı.
Çalışmalar çerçevesinde yeşil alanlardaki yabani otlar biçildi, gelişigüzel bırakılan çöpler ise ekipler tarafından titizlikle toplandı.
Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, benzer çalışmaların ilçenin dört bir yanında devam edeceğini belirterek şu ifadeleri kullandı: “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana hedefimiz; düzenli, bakımlı ve güzel bir Nazilli. Bu doğrultuda ekiplerimiz canla başla çalışıyor. Bu yıl artan sıcaklıklar ve yaşanan su kıtlığı, parklarımızı yeşil tutmayı oldukça zorlaştırdı. Bu nedenle halkımızdan su tasarrufu konusunda bilinçli davranmalarını ve parklarımıza çöp bırakmama hususunda daha duyarlı olmalarını bekliyoruz.”