Aydın’ın İncirliova ilçesi Şehit Asteğmen Süleyman Çamlıca Bulvarı'nda sürdürülen yol çalışmalar nedeniyle trafik tek şeride düşerken, Germencik yönüne gitmek isteyen vatandaşlar için durak alanı kalmadı.
Toplu taşıma kullanacak yolcular, kavşak içindeki yolda ya da refüjde tehlikeli bir şekilde otobüs beklemek zorunda kalıyor.
Yol çalışması nedeniyle trafik lambalarının da devre dışı kaldığı bölgede, yayalar karşıdan karşıya geçerken büyük korku yaşıyor. Bulvar üzerindeki üst geçidin çalışmalar kapsamında kaldırılması ise vatandaşların güvenli geçişini daha da zorlaştırdı.
Durak bulunmaması nedeniyle otobüs ve minibüslerin yolcu almak için kavşak içinde ya da yaya geçitlerinde durması, trafikte zaman zaman kilitlenmelere neden oluyor.
Hem yayaların hem de sürücülerin ciddi sıkıntı yaşadığını belirten vatandaşlar, yol çalışmaları süresince geçici durak alanları oluşturulmasını ve güvenliği artıracak önlemlerin bir an önce hayata geçirilmesini istedi.





