Nazilli’nin siyasi hayatında uzun yıllar görev yapan, eski Nazilli Belediye Başkanı ve önceki dönem MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, bir süre önce yaşadığı sağlık problemi nedeniyle Özel Referans Hastanesi’nde tedavi gördü.Tedavisinin ardından hastaneden taburcu olan Alıcık, sağlık durumunun iyiye gitmesiyle birlikte günlük yaşamına dönmeye başladı. Alıcık’a tedavi sürecinde ve sonrasında çok sayıda kişi ile kurum tarafından geçmiş olsun ziyaretleri gerçekleştirildi.
KADIN MUHTARLAR YALNIZ BIRAKMADI
Alıcık’ı bu kez Efeler Muhtarlar Derneği’ne bağlı kadın muhtarlar ziyaret etti. Nazilli Altıntaş Mahalle Muhtarlığı’nda bir araya gelen kadın muhtarlar, Alıcık’a geçmiş olsun dileklerini iletti.Efeler Muhtarlar Derneği Başkanı ve Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Gurbet Çamoğlu’nun öncülüğündeki ziyarete; Efeler Kurtuluş Mahalle Muhtarı Funda Utaş, Efeler Yedi Eylül Mahalle Muhtarı Özlem Öz, Efeler Mesudiye Mahalle Muhtarı Funda Şen, Nazilli Altıntaş Mahalle Muhtarı Bahar Beşer, Kuyucak Mustafa Paşa Mahalle Muhtarı Emre Hayriye Özcan, Nazilli Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Nimet Arığ ve Nazilli Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Gamze Yarar katıldı.Ziyaret sırasında Alıcık’ın sağlık durumu hakkında bilgi alan kadın muhtarlar, kendisine geçmiş olsun dileklerini ileterek moral verdi.
"ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ"
Ziyaretin ardından Haluk Alıcık, kadın muhtarlarla birlikte öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemek sırasında gündeme ilişkin sohbet gerçekleştirilirken Alıcık, tedavi süreciyle ilgili de açıklamalarda bulundu.Alıcık, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Altıntaş Muhtarlığımız sağ olsun. Aydın’dan gelen bayan muhtar arkadaşlarımızı ağırlıyoruz. Geçmiş olsun ziyaretine geldiler. Nazilli’deki bayan muhtar arkadaşlarla beraberiz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum düşünceli davranışlarından dolayı. Çok şükür iyiyiz, sağlığımız da yerinde. Sokağa da çıkmaya başladık. İnşallah ileriki günlerde de hep beraber olacağız. Ayın 14’ünde kortizon tedavisi bitiyor. 14’ünden sonra hiçbir şey kalmayacak” dedi.
"BİZLER İÇİN ÇOK KIYMETLİ"
Efeler Muhtarlar Derneği Başkanı ve Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Gurbet Çamoğlu ise Alıcık’ı ziyaret etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.Çamoğlu, “Başkanımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisi bizler için çok kıymetli. Kadın muhtarlarımızla birlikte kendisini yalnız bırakmak istemedik. Kendisi de bizleri çok güzel ağırladı” diye konuştu.Ziyaretin gerçekleşmesine ev sahipliği yapan Nazilli Altıntaş Mahalle Muhtarı Bahar Beşer’e de teşekkür eden Çamoğlu, kadın muhtarlar olarak dayanışmanın önemine dikkat çekti.




