CHP Karacasu İlçe Örgütü'nün ev sahipliğinde Karacasu Kültür Merkezi'nde düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma toplantısı, partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. İlçe pazarının kurulduğu güne ve hafta başına denk gelmesine rağmen salonda büyük bir kalabalık oluşurken, toplantıya CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, İl Başkanı Hikmet Saatçi, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Karacasu'da Chp'liler Tek Yürek Oldu2

ÖZEL VE İMAMOĞLU'NA TAM DESTEK

Toplantının düzenlendiği salonda Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'nun fotoğraflarının yer aldığı pankartlar, Türk bayrağı ve Atatürk posteri dikkat çekti. Marşlar ve şarkılar eşliğinde gerçekleşen programda sık sık "Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz" ve "Birleşe birleşe kazanacağız" sloganları atıldı. Programda CHP Karacasu İlçe Örgütü'nün çalışmalarının yanı sıra Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'nun görüntüleri sinevizyondan katılımcılara yansıtıldı.

Karacasu'da Chp'liler Tek Yürek Oldu3

Karacasu'da zeytin üreticisine güçlü yatırım
Karacasu'da zeytin üreticisine güçlü yatırım
İçeriği Görüntüle

TEK YÜREK OLDULAR

Konuşmalarda parti içindeki son gelişmeler değerlendirilirken, birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı. İl Başkanı Hikmet Saatçi, yapılacak Yüksek Disiplin Kurulu sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, Milletvekili Süleyman Bülbül ise yargı süreci ve parti gündemine ilişkin açıklamalar yaptı. Bülbül, Karacasu'daki birlik tablosunun Türkiye'ye örnek olacağını söyledi.

KONUŞMALAR SALONU COŞTURDU

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı ve İlçe Başkanı Erdinç Gümüş de yaptıkları konuşmalarda CHP'ye bağlılıklarını dile getirirken, Genel Başkan Özgür Özel'e desteklerini yineledi. Konuşmalarda, yaşanabilecek olağanüstü gelişmeler sonucunda yeni bir siyasi oluşumun ortaya çıkması halinde de Özgür Özel'in yanında yer alınacağı mesajı verildi.Toplantı, partililerin birlik ve dayanışma görüntüleri eşliğinde sona erdi.

Muhabir: FİLİZ ÖZDEMİR