Sosyal belediyecilik alanında, Başkan Günel öncülüğünde hayata geçirilen örnek çalışmalarla dikkat çeken Kuşadası Belediyesi, ihtiyaç sahibi kişi ve ailelere yakacak yardımında bulunmaya devam ediyor.

KUTO’da yiyecek-içecek sektörüne eğitim
KUTO’da yiyecek-içecek sektörüne eğitim
İçeriği Görüntüle

Kuşadası'nda Atıklar Yakacağa Dönüşüyor2Bu doğrultuda kentte bulunan, bakım zamanı gelmiş ağaçlardan elde edilen dallar ve kurumuş ağaçların kök ve gövdelerinden elde edilen atıkları değerlendiriyor. Kamyonlara yüklenen atıklar, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Kadınlar Denizi Mahallesi’nde bulunan çalışma merkezine götürülerek sobaya sığacak boyutlarda kesiliyor.

Kuşadası'nda Atıklar Yakacağa Dönüşüyor

HEM GÖNÜLLER HEM DE EVLER ISINIYOR

Kışlık odun haline gelen ağaç atıkları, bu aşamadan sonra Güvercin Masa’nın 444 71 14 numaralı telefonu üzerinden yapılan başvurular sonrasında, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün incelemeyle belirlediği adreslere ekiplerce teslim ediliyor. Kuşadası Belediyesi tarafından kömür yardımıyla koordineli olarak yürütülen çalışma, ihtiyaç sahibi ailelerin hem evlerini hem de gönüllerini ısıtıyor.

Kuşadası'nda Atıklar Yakacağa Dönüşüyor3

Kaynak: HABER BÜLTENİ