Kuşadası Belediyesi, çevre temizliği ve halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Türkmen Mahallesi Ünlü Sokak'ta bulunan bir apartmanın 4. katındaki çöp eve, vatandaşlardan gelen ihbar üzerine Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından müdahale edildi.

Kapsamlı temizlik çalışmasında 10 personel görev alırken, ekiplerin titizlikle yürüttüğü çalışmalar sonucunda evden yaklaşık 2,3 ton çöp ve çeşitli atık çıkarıldı. Çevre ve halk sağlığını tehdit eden atıklar belediye ekipleri tarafından uygun şekilde bertaraf edilirken, bina ve çevresinde gerekli hijyen çalışmaları da gerçekleştirildi.

ZABITA EKİPLERİ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI
Temizlik çalışmasının güvenli şekilde yürütülmesi amacıyla Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de bölgede görev yaptı. Çalışma alanı güvenlik şeritleriyle çevrilirken, vatandaşların alternatif güzergâhları kullanmaları sağlandı.

İHBARLAR TİTİZLİKLE DEĞERLENDİRİLİYOR
Başkan Ömer Günel döneminde çevre temizliği ve halk sağlığını önceleyen çalışmalarını sürdüren Kuşadası Belediyesi, kent genelinde benzer ihbar ve taleplere hızlı şekilde müdahale etmeye devam ediyor. Belediye yetkilileri, daha temiz ve sağlıklı bir kent hedefi doğrultusunda vatandaşlardan gelen bildirimlerin titizlikle değerlendirildiğini belirtti.





