Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 2026 yaz sezonu öncesinde artan nüfus yoğunluğuna hazırlık amacıyla Pera Düğün, Organizasyon ve Kültür Merkezi’nde toplantı gerçekleştirdi. Birim amirleri ve personelin katıldığı toplantıda, yaz döneminde uygulanacak çalışma planı ve detaylar paylaşıldı.

Kuşadası’nda Yaz Sezonu Öncesi Kritik Toplantı4

Temizlik İşleri Müdürü Hakan Bayrak, artan turist sayısıyla birlikte çöp tonajının da yükseldiğini belirterek, daha temiz bir çevre için çalışmaların titizlikle sürdürüleceğini ifade etti. Kuşadası Belediyesi, yaz sezonuna hazır şekilde girerek kentte temizlik hizmetlerini kesintisiz sürdürecek.

Kuşadası’nda elektrik kesintisi
Kuşadası’nda elektrik kesintisi
İçeriği Görüntüle

Kuşadası’nda Yaz Sezonu Öncesi Kritik Toplantı3
Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 2026 yaz sezonu öncesinde artan nüfus yoğunluğuna hazırlık amacıyla Pera Düğün, Organizasyon ve Kültür Merkezi’nde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya birim amirleri ve personel katılırken, yaz döneminde uygulanacak çalışma planı ve görev dağılımları detaylı şekilde paylaşıldı.

Kuşadası’nda Yaz Sezonu Öncesi Kritik Toplantı1
Kuşadası’nda özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı turist sayısındaki artışa bağlı olarak temizlik hizmetlerine olan ihtiyaç da yükseliyor. Bu kapsamda hazırlanan planla birlikte ekiplerin sahadaki çalışma düzeninin güçlendirilmesi hedefleniyor.

Kuşadası’nda Yaz Sezonu Öncesi Kritik Toplantı
Temizlik İşleri Müdürü Hakan Bayrak, artan nüfusla birlikte atık miktarının da yükseldiğine dikkat çekerek, daha temiz bir çevre için çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini söyledi. Bayrak, Kuşadası’nı yaz sezonuna en iyi şekilde hazırlamak için ekiplerle birlikte yoğun bir mesai yürüttüklerini ifade etti.
Kuşadası Belediyesi’nin yaz sezonuna yönelik hazırlıklarının tamamlanmasının ardından temizlik hizmetlerinin kent genelinde kesintisiz devam edeceği bildirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ