Aydın’da İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Bu kapsamda ekiplerin 15 Temmuz 2026 tarihinde Kuşadası ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda 3 kişi yakalandı. Şüphelilerin üzerlerinde ve adreslerinde yapılan aramalarda 579 gram uyuşturucu madde, 210 bin TL nakit para, bir miktar döviz ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi.
Operasyonun ardından şüpheliler hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 188. maddesi kapsamında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma" suçundan adli işlem başlatıldı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen kişiler L.Ö. ile İ.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, S.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.




