Nazilli’yi yasa boğan ölüm! 16 yaşındaki Gamze kurtarılamadı
Nazilli’yi yasa boğan ölüm! 16 yaşındaki Gamze kurtarılamadı
İçeriği Görüntüle

Yeni Parti Nazilli İlçe Başkanlığı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Nazilli Şubesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıldönümü dolayısıyla resmi törenin ardından alternatif kutlama töreni düzenlendi. İstasyon Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önündeki programa Yeni Parti İlçe Başkanı Aslıhan Ökmen, Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Hakan İsen, Nazilli Belediye Meclisi Yeni Parti Grup Başkanvekili Serkan Sevim, partililer ve dernek üyeleri katıldı. Yeni Parti İlçe Başkanlığı ve Atatürkçü Düşünce Derneği çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

Nazilli'de Alternatif Kutlama 2-1

"YENİ PARTİ CUMHURİYETE SAHİP ÇIKACAK"

Törende daha sonra İlçe Başkanı Aslıhan Ökmen günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olduğunu vurgulayan Ökmen Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile cephede mücadele eden, fedakârlık gösteren tüm kahramanları minnetle andı.Konuşmasında, Cumhuriyet’in yalnızca bağımsızlık değil; adalet, refah, özgürlük, emek, gençlerin geleceği ve kadınların güven içinde yaşaması anlamına geldiği ifade eden Ökmen YENİ Parti’nin kendisini Kuvayı Milliye ve Cumhuriyet değerlerinin devamı olarak gördüğünü, halktan güç alan ve milletin sorunlarına çözüm üretmeyi hedefleyen bir siyaset anlayışını savunduğu belirtti. Ökmen konuşmasının sonunda Yeni Parti'nin Cumhuriyet’e sahip çıkma, adaleti yeniden tesis etme ve gelecek nesillere özgür, adil ve güçlü bir Türkiye bırakma sözü verdiğini söyledi. Tören konuşmasının ardından toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

CHP'LİLER TÖREN ÖNCESİ ÇELENK SUNDU

Öte yandan CHP Nazilli İlçe Başkanı Naim Atmaca resmi törenin ardından ve alternatif törenin hemen öncesinde partilileriyle birlikte Atatürk Anıtı'na parti çelengi bırakarak alandan ayrıldı. Geçtiğimiz ay olaylı bir şekilde CHP parti binasını Aslıhan Ökmen ve ekibinden teslim alan Naim Atmaca ile Yeni Partililer arasında hiçbir diyalogun olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Muhabir: FİLİZ ÖZDEMİR