Nazilli Belediyesi’nde görev değişiklikleri sürüyor. Mali Hizmetler Müdürü Fatih Bağcı’nın izne çıkmasının ardından yerine Esma Bayar getirildi.

Karacasu’ya bağlı Yenice Belediyesi’nden Büyükşehir Yasası’ndan sonra Nazilli Belediyesi’ne geçen Esma Bayar, Yazı İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, İşletme İştirakler, Emlak İstimlak Müdürlüğü, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Muhasebe Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde şef olarak görev yaptı.

Kıbrıs gazisi 43 yıldır günlük tutarak yaşadıklarını kayıt altına alıyor Kıbrıs gazisi 43 yıldır günlük tutarak yaşadıklarını kayıt altına alıyor

25 yıllık devlet memuru olan Esma Bayar, Nazilli Belediyesi’nin yeni Mali Hizmetler Müdürü oldu. (HABER MERKEZİ)