Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, "Sağlıklı Türkiye Yüzyılı” vizyonu doğrultusunda, “Koruyan, Geliştiren ve Üreten Sağlık Modeli” anlayışıyla sağlık hizmetlerinin yerinde işleyişini değerlendirmek amacıyla ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Müdür Şenkul , Nazilli Devlet Hastanesi’nin başhekimliğine atanan Opr. Dr. Reha Sermed Aygören'e iade-i ziyarette bulundu.
Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Mete Erki’nin de eşlik ettiği ziyarette, hastanenin genel işleyişi ile yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi alan İl Sağlık Müdürü Eser Şenkul, yeni göreve başlayan Hastane Başhekimi Op.Dr Reha Sermed Aygören’e hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi.
HASTALARI ZİYARET ETTİ
İl Sağlık Müdürü Dr. Eser ŞENKUL, hastane bünyesinde bulunan yataklı servislerde incelemelerde bulunarak hastane personelleriyle de bir araya geldi ve özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkürlerini iletti.Tedavi gören hastaları ve hasta yakınlarını da ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Şenkul, geçmiş olsun dileklerini ileterek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.




