Söke’de genç girişimciler Eren-Başak Akmazlar çiftinin hayata geçirdikleri site ve apartman yönetimi ve danışmanlık hizmetleri ofisi faaliyetlerine başladı.
Bir çok kentte ve toplu yaşam alanlarında apartman ve site yönetimi için başta aidatların toplanması, muhasebe işlerinde baş gösteren sorunlar nedeniyle sakinlerin sorumluluk almak istememesine çözüm getirecek olan apartman ve site yönetimi danışmanlık hizmetleri ofisin açılışı gerçekleştirildi.
Söke İstasyon Caddesi Grand Bazar Pasajında hizmet verecek olan iş yerinin açılışına CHP Aydın Milletvekili Av. Süleyman Bülbül, Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, Kuşadası Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayşegül Taşdelen, CHP Söke İlçe Başkanı Erkan Polat, CHP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan, DEM Parti İlçe Başkanı Hamit Ergül, Belediye Meclis üyeleri Levent Tuna, Fahri Semerci, Evren Gül, Berk Korkmaz, Yağız Pullukçu, Hayal Üzüm, Vural Tosun, Muzaffer Karadağ’ın yanı sıra iş yeri komşuları ve kalabalık davetli grubunun katıldığı açılışa katılanlar genç girişimciler Eren-Başak Akmazlar çiftine hayırlı olsun dileklerinde bulundular.




