Çerçioğlu’ndan Yetişkin’e destek Çerçioğlu’ndan Yetişkin’e destek

Zafer Partisi Nazilli İlçe Başkanlığı tarafından Altıntaş Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan parti binasının üst katında gençler için Z Kafe açtı. Kafenin açılışına Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın tutuklu olması sebebiyle genel başkan yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan, İlçe Başkanı Bahri Uysal ve partililer katıldı. Açılış öncesi Uzun Çarşı'da esnaf ziyareti yapan heyet sorun ve talepleri dinlerken partisi için destek istedi.

Bahri Uysal

"ÜCRETSİZ KURSLAR OLACAK"

Açılışta konuşan Zafer Partisi Nazilli İlçe Başkanı Bahri Uysal, “Yaşananlar nedeniyle buruk bir açılış gerçekleştiriyoruz. Genel Başkanımızın gelmesini planlamıştık, gelemedi. Burada öğrencilerimizin güvenli bir ortamda kötü alışkanlardan uzak bir şekilde derslerini çalışabilecekleri uygun fiyatlı bir ortam oluşturmak istedik. Burada gönüllü öğretmenlerimizin desteğiyle ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ücretsiz etütler vereceğiz. Her yaştan vatandaşımıza İngilizce ve Japonca ücretsiz kurslarımız olacak’’ dedi.

Esmaül Hüsna Aslan

MİLLET İRADESİNE DARBE YORUMU

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan, Ümit Özdağ’ın tutuklanmasında yaşanan süreci Ergenekon dönemine benzeterek “Daha önce bunun benzerini yaşadığımız ikinci Ergenekon sürecini başlattılar. Baskı ve zorbalıkla susturulmaya çalışılan Genel Başkanımızın tutuklanması millet iradesine vurulan bir darbedir. Bu tamamen hukuksuz ve siyasi bir süreçtir. Zafer Partisi kurmayları olarak bizler Genel Başkanımız tutuklu olsa da sahadayız. Bu süreçte sizlerin desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Genel Başkanımızın tutuklanması çalışma azmimizi daha da güçlendiriyor. Bu hukuk garabetinden geri adım atılana kadar mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz” ifadelerini kullandı. Ümit Özdağ'la ilgili paylaşımları nedeniyle ifade çağrılan Saadet PArtisi Aydın İl Başkanı Fatih Karahan'a da destek veren Esmaül Hüsna Aslan "Bugün bir geçmiş olsun mesajı yayınlayan insanı gözaltına alıyorsanız adalet bitmiştir. O yüzden de geçmiş olsun diliyorum. Destek mesajı için de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Muhabir: FİLİZ ÖZDEMİR