Nazilli CHP'de gece yarısı bayrak operasyonu
Nazilli CHP'de gece yarısı bayrak operasyonu
İçeriği Görüntüle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Ocak Cumartesi günü Aydın’a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında, başta Aydın Şehir Hastanesi olmak üzere il ve ilçelerde yapımı tamamlanan birçok yatırımın resmi açılışı gerçekleştirildi.

AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, bu kapsamda yaşanan bayrak polemiğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Beyazıt, Nazilli’de, vatandaşları açılışlara davet etmek amacıyla yalnızca resmi duyuru pankartlarının uygun noktalara asıldığı ifade etti.

AK Parti'li Beyazıt açıklamasında, “Ancak ziyaretin ardından CHP teşkilatının Aydın genelinde ve Nazilli’de bayrak asmasını eleştiren AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, yaşanan durumu sert sözlerle değerlendirdi. Beyazıt Ancak bugün görüldüğü üzere CHP teşkilatı eser ve hizmet siyasetini sindiremediği için adeta Nazilli ilçemizi bez parçaları çöplüğüne çevirip, görsel kirliliğe neden olmuştur. Heykel siyaseti ve içi boş sözlerle halkı ikna çabalarınında bugün de görüldüğü üzere ne kadar kindar ve amaçsız olduğu ortadadır. Siz ne yaparsanız yapın bu halkın Cumhurbaşkanımıza olan sevgisinin ve saygısının önüne geçemezsiniz. Siz sevmek zorunda değilsiniz ama bu ülkenin halk tarafından seçilmiş Cumhurbaşkanına saygı duymak zorundasınız. Naçizane tavsiyem oluşturduğunuz bu görsel kirliliğe bir an önce son vermenizdir” ifadelerini kullandı.

Muhabir: KÜBRA DİLARA YERLİKAYA