Toplantıya katılan Aydın Barosu Başkanı Utku Devrim Barış Arslan, toplantının ardından değerlendirmelerde bulundu. Son dönemde yaşanan hukuka aykırı uygulamalara dikkat çeken Arslan, her yeni güne farklı bir hukuk ihlaliyle başlandığını vurguladı.

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ TARTIŞILDI

Baro Başkanları Toplantısı’nda yoğun bir gündemle bir araya geldiklerini belirten Arslan, meslektaşların yaşadığı sorunların tespit edilerek çözüm önerilerinin tartışıldığını ifade etti. Toplantıda ayrıca, hukukun üstünlüğünün yeniden tesisi ve yargı bağımsızlığı çerçevesinde son gelişmelerin kapsamlı şekilde değerlendirildiğini kaydetti.

MHP Aydın İl Başkanlığı’na Osman Gazi Cihangiroğlu Atandı
MHP Aydın İl Başkanlığı’na Osman Gazi Cihangiroğlu Atandı
İçeriği Görüntüle

Arslan, “Hukukun üstünlüğü ve bağımsız yargı ilkesinin korunması için barolar olarak ortak mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz” mesajını verdi.

Muhabir: KIVANÇ UĞUR