Aydın’ın İncirliova ilçesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından tiyatro oyunu sergilendi. “Müzisyenler Çetesi” adlı gösteri çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.
Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmalarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, il genelinde sürdürdüğü kültür ve sanat etkinliklere devam ediyor. Bu kapsamda yapılan etkinliklerde her yaştan vatandaşlarla il genelinde buluşma gerçekleşiyor. Özellikle çocuklar için hazırlanan oyunlar miniklere unutulmaz anlar yaşatıyor.
ÇOCUKLAR TİYATRONUN BÜYÜLÜ DÜNYASIYLA BULUŞTU
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından Aydın’da gösterimlerine devam eden ekip son olarak İncirliova ilçesinde öğrencilerle buluştu. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın sevilen çocuk oyunu “Müzisyenler Çetesi”, ilçelerde sahnelenmeyi sürdürüyor. Renkli sahne tasarımı, eğlenceli anlatımı ve müzik dolu hikâyesiyle dikkat çeken oyun, çocukları hem eğlendiriyor hem de tiyatronun büyülü dünyası ile tanıştırıyor.

ÖĞRENCİLER UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI
Miniklerin çok sevdiği oyun bu kez İncirliova’da minik izleyiciler ile bir araya geldi. Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda sahnelenen oyuna çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Salonu dolduran minikler, oyun boyunca kahkahalar ve alkışlarla gösteriye eşlik etti.
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
Çocuklarının kültür ve sanat etkinlikleri ile buluşmasından memnuniyet duyduklarını ifade eden veliler, bu tür etkinliklerin çocukların gelişimine önemli katkı sunduğunu belirterek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın oyunu olan “Müzisyenler Çetesi”; 12 Mart Perşembe günü Sultanhisar’ın Atça Mahallesi’nde, 13 Mart Cuma günü Buharkent’te, 3 Nisan Cuma günü Nazilli’de ve 10 Nisan Cuma günü Didim’de sahnelenecek. Başkan Özlem Çerçioğlu, tüm çocukları ve aileleri tiyatro gösterimlerine davet etti.




