Bülbül, asgari ücret ve emekli üzerinden iktidarı hedef aldı!
Bülbül, asgari ücret ve emekli üzerinden iktidarı hedef aldı!
İçeriği Görüntüle

Germencik Belediyesi, istihdama katkı sağlayacak yeni bir organizasyona daha imza atıyor. Germencik Belediyesi İstihdam Ofisi (İSOF) ile Abalı Fish firmasının iş birliğinde düzenlenecek toplu iş görüşmesi kapsamında iş arayan vatandaşlar, üretim personeli alımları için firma yetkilileriyle bir araya gelecek.

Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, yaptığı açıklamada, 6 Ağustos Perşembe günü saat 14.00'te Germencik Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek toplu iş görüşmesine iş arayan tüm vatandaşları davet etti.

Yapılan duyuruya göre, Çine'deki balık işleme tesisinde görevlendirilmek üzere 18-45 yaş aralığında kadın ve erkek fileto kesim personeli alınacak. Üç vardiya sistemiyle çalışacak personele 32 bin TL maaş, fileto kesim primi, Germencik'ten servis, sigorta, yemek ve aylık balık istihkakı sağlanacak.

Firmanın sunduğu sosyal haklar da dikkat çekti. Çalışanlara Aydın ili sınırları içerisinde kreş desteği sağlanacağı belirtildi.
Germencik Belediyesi, İSOF aracılığıyla iş arayan vatandaşlarla işverenleri buluşturmaya devam ederken, toplu iş görüşmesinin ilçedeki istihdama önemli katkı sağlaması hedefleniyor.

Muhabir: CEMAL YILDIRIM