07-15 Ağustos 2026 tarihleri arasında Sivas'ta düzenlenen U-13 Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda Aydınlı sporcu Cemre Su Cem önemli bir başarıya imza attı.
41,5 kilogram kategorisinde ringe çıkan Cemre Su Cem, şampiyonayı üçüncü sırada tamamlayarak bronz madalyanın sahibi oldu. Minik sporcu, elde ettiği dereceyle hem Aydın'ın hem de Nazilli'nin gururu oldu.
AYDIN 'A GURUR YAŞATTI
Şampiyonanın ardından antrenör Yavuz Kılıç tarafından yapılan açıklamada, başarıda emeği bulunan Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Müdürü Serhat Yığmatepe, Spor Hizmetleri Müdürü Hamide Ercan, Spor Şube Müdürü Selçuk Ertürk, Nazilli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Müdürü Güven Eker'e teşekkür edildi.
Ayrıca Lokomotif Kulübü ile Abdulaziz Kılıç Boks Spor Kulübü'nün yönetici ve antrenörlerinin desteklerinin bu başarıda büyük pay sahibi olduğu vurgulandı.
MADALYASINI BABASINA İTHAF ETTİ
Cemre Su Cem'in antrenörü Kılıç, kazanılan bronz madalyayı hayatını kaybeden babası Abdulaziz Kılıç'a ithaf etti. Duygusal açıklamada, "Aldığımız her madalya babam Abdulaziz Kılıç'a ithaftır. Kabri nur, mekânı cennet olsun inşallah" ifadelerine yer verildi.
Aydın kafilesi, Sivas'taki Türkiye Şampiyonası'nı bir bronz madalya ile tamamladı.




