Yerel seçim sürecine girilirken belediye başkan adaylığı düşünen isimler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Nazilli siyasetinde partiler adaylık çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdürüyor.
Yeni Kıroba Gazetesi’nin edindiği kulis bilgisine göre MHP’nin eski ilçe başkanlarından Cüneyt Korkmaz İYİ Parti’den adaylık düşünüyor. Korkmaz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada İYİ Parti’den kendisine teklif geldiğini doğrularken, teşkilatla bir süredir istişare halinde olduğunu söyledi.
Üç yıl önce MHP ilçe başkanlığından istifa ettikten sonra aktif siyaseti bırakan Korkmaz, İYİ Parti’yle görüşmelerin başladığı geçen ay e-devlet üzerinden MHP’den istifa ettiğini açıkladı.
“TEŞKİLATLA GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR”
Cüneyt Korkmaz konuyla ilgili olarak Yeni Kıroba Gazetesi’ne yaptığı açıklamada bir süredir İYİ Parti Nazilli Teşkilatı ile görüşme halinde olduğunu doğruladı. Korkmaz “Yöneticilik geçmişim nedeniyle teşkilatla birlikte hareket etmenin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. İlçe ve il teşkilatıyla görüşmelerimiz sürüyor. Önümüzdeki günlerde milletvekilimiz ve genel merkezle görüşme sürecimiz başlayacak. İYİ Parti Nazilli Teşkilatı’ndaki herkes bizim eski dostlarımız. Hepsiyle iletişimimiz gayet iyi. Dışarıdan da adaylığımıza müthiş bir destek var. Süreç başladığında yeni isimler bizimle birlikte olacak” dedi. Aday olması durumunda Nazilli Belediyesi’ni kazanacaklarına inandığını ifade eden Korkmaz “Süreç başladığı andan itibaren İYİ Parti’nin bir neferi sayılırım. Beni tanıyanlar bilir. Kimseyi yarı yolda bırakmam. Gerek yerel gerekse genel iktidarla uyumlu çalışabilirim. Zaten ilkeli, dürüst ve çalışkan olursanız en muhalif partiden bile olsanız başarılı olabilirsiniz. Bunun örneklerini görüyoruz. Önemli olan hizmet etmek” ifadelerini kullandı. (FİLİZ ÖZDEMİR)