CHP Grubu’ndan Aydın’da ücretsiz diş sağlığı hizmetine destek
CHP Grubu’ndan Aydın’da ücretsiz diş sağlığı hizmetine destek
İçeriği Görüntüle

Aydın’da MHP İl Başkanı Osman Gazi Cihangiroğlu’nun adı kullanılarak açıldığı belirlenen sahte sosyal medya hesaplarıyla ilgili kamuoyuna uyarı yapıldı.

Cihangiroğlu’nun avukatları tarafından yapılan ortak açıklamada, son günlerde başkanın ismi kullanılarak açılan bazı hesapların tespit edildiği belirtilerek bu hesapların partiyle ya da Cihangiroğlu ile herhangi bir ilgisinin bulunmadığı ifade edildi.

"PAYLAŞIMLARA İTİBAR ETMEYİN"

Açıklamada, “Son günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanımız Sayın Osman Gazi Cihangiroğlu adına açılan sahte sosyal medya hesapları tarafımızca tespit edilmiştir. Söz konusu hesapların ne başkanımızla ne de partimizle herhangi bir bağı bulunmamaktadır. Bu hesaplardan yapılabilecek paylaşımlara itibar edilmemesi önemle rica olunur” denildi.

Avukatlar açıklamanın devamında sahte hesaplara karşı hukuki sürecin başlatıldığını belirterek, “Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına başkanımızın resmi sosyal medya hesapları dışında açılan veya açılabilecek tüm sahte hesaplara ilişkin gerekli hukuki süreç tarafımızca başlatılmıştır. Sorumlular hakkında yürütülecek yasal süreç titizlikle takip edilecektir” ifadelerini kullandı.

Muhabir: KÜBRA DİLARA YERLİKAYA