Nazilli’ye veda etmeye hazırlanan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek’e, görev süresi boyunca eğitim alanında gerçekleştirdiği çalışmalar ve ilçeye sağladığı katkılar nedeniyle Başarı Belgesi takdim edildi.
Nazilli’de yaklaşık altı yıldır İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan İsmail Şimşek, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan ve 17 ilçeyi kapsayan rotasyon kararı kapsamında Kuyucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Şimşek’in yerine ise Sultanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç Güner’in atanmasıyla birlikte Nazilli’de eğitim yönetiminde yeni bir dönem başladı. Görev değişikliği öncesinde veda ziyaretlerine başlayan Müdür Şimşek, Nazilli Kaymakamı Huriye Küpeli Kan’ı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, ilçede eğitim alanında son yıllarda hayata geçirilen projeler, okullarda yapılan fiziki iyileştirmeler, akademik başarı oranlarının artırılmasına yönelik çalışmalar ve öğrenci odaklı sosyal faaliyetler değerlendirildi.

BAŞARI BELGESİ TAKDİM EDİLDİ
Kaymakam Huriye Küpeli Kan, görev süresi boyunca eğitim camiası ile uyumlu bir çalışma sergileyen İsmail Şimşek’in Nazilli’de önemli hizmetlere imza attığını belirterek, eğitim kalitesinin yükselmesine yönelik yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kan, ilçede eğitim alanında elde edilen başarıların ekip ruhu ve koordinasyon sayesinde gerçekleştiğini vurgulayarak, Şimşek’e yeni görev yerinde başarılar diledi. Ziyaret kapsamında Kaymakam Kan tarafından, Nazilli’de eğitim alanına sunduğu katkılar, kurumlar arası iş birliğini güçlendiren çalışmaları ve öğrencilerin akademik ile sosyal gelişimine yönelik projeleri dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek’e Başarı Belgesi takdim edildi.
KAYMAKAM KAN'A TEŞEKKÜR ETTİ
Müdür İsmail Şimşek ise görev yaptığı süre boyunca kendisine destek veren başta Kaymakam Huriye Küpeli Kan olmak üzere tüm kurum amirlerine, öğretmenlere ve eğitim camiasına teşekkür ederek Nazilli’de görev yapmanın kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını ifade etti. Şimşek, Nazilli’de kurulan güçlü eğitim iş birliğinin gelecekte de başarıyla devam edeceğine inandığını belirtti.



