Nazilli’de yıkım süreci başlayan Ahmet Şensan Kültür Merkezi nedeniyle hem Perşembe pazarında hem de trafik akışında geçici düzenlemeye gidiliyor. Belediye tarafından alınan karar doğrultusunda, kültür merkezi çevresindeki bazı sokaklarda pazar tezgâhları kurulmayacak, yıkım günü ise belirli güzergâhlar araç trafiğine kapatılacak.

Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nin yıkım çalışmalarının 16 Ekim 2026 Cuma günü gerçekleştirileceğini duyurdu. Çalışmalar sırasında yaşanabilecek riskleri önlemek ve vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla çeşitli tedbirlerin uygulanacağı bildirildi.

NTO Meclisi seçimini yaptı
NTO Meclisi seçimini yaptı
İçeriği Görüntüle

SOKAKLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

Belediyenin açıkladığı takvime göre, 15 Ekim Perşembe günü kültür merkezinin çevresindeki sokaklarda Perşembe pazarı kurulmayacak. 16 Ekim Cuma günü ise yıkım çalışmaları nedeniyle Kültür 1, Kültür 2 ve Kültür 3 sokakları ile Hürriyet Caddesi’nin kesişim noktaları araç trafiğine kapatılacak.

Yetkililer, bölgede ulaşım ve pazar düzenlemesinden etkilenecek vatandaşların önceden tedbir almalarını istedi. Sürücülerin trafik işaretleri ve yönlendirmelere dikkat etmeleri, güvenlik önlemlerine uymaları gerektiği hatırlatıldı.

Muhabir: FİLİZ ÖZDEMİR