Traktör ile römork arasında sıkıştı! Acı haber geldi
Traktör ile römork arasında sıkıştı! Acı haber geldi
İçeriği Görüntüle

Niğde'de otomobilde yaşanan tartışma cinayetle sonuçlandı. Selçuk Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 38 yaşındaki Ö.O., tartıştığı İpek G.'yi tabancayla vurduktan sonra aynı silahla kendisini de vurdu.

Edinilen bilgiye göre, Selçuk Mahallesi Gök Sokak'ta park halindeki 33 ANV 420 plakalı otomobilde bulunan Ö.O. ile İpek G. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ö.O., yanındaki tabancayla İpek G.'ye ateş etti.

Daha sonra aynı silahı kendisine doğrultan şüpheli, intihar girişiminde bulundu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde İpek G.'nin olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Ağır yaralanan Ö.O. ise ambulansla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Kaynak: AA