Söke’de Gaziler Günü törenle kutlandı
Söke’de Gaziler Günü törenle kutlandı
İçeriği Görüntüle

Yeni Parti’nin Aydın’daki ilçe teşkilatlarında devam eden kongre sürecinde Söke etabı da tamamlandı. İlçe başkan adayını belirlemek üzere 26 Eylül 2026’da gerçekleştirilen ön seçimde üyeler sandık başına gitti.

Söke İlçe Başkanlığı ön seçiminde 5 ayrı sandık kuruldu. Oy verme işlemi ve ardından gerçekleştirilen sayım sürecinde adayların gözlemcileri de hazır bulundu.

GÜL 371 OYLA SEÇİLDİ

Üç adayın yarıştığı ön seçimde oy dağılımı belli oldu. Fuat Evren Gül 371 oy alarak seçimi ilk sırada tamamladı. Gül’ün ardından Hüseyin Akbaş 319 oy, Levent Polat ise 232 oy aldı. Bu sonuçla Gül, en yakın rakibi Akbaş’a 52 oy fark attı.

4 EKİM’DE KONGRE YAPILACAK

Ön seçimin galibi Fuat Evren Gül, 4 Ekim’de gerçekleştirilecek kongrede delegelerin karşısına tek isim olarak çıkacak. Kongrenin ardından ilçe başkanlığı süreci resmiyet kazanacak.

Muhabir: KÜBRA DİLARA YERLİKAYA