Nazilli'nin en hızlı büyüyen mahallelerinden olan Yeşil Mahalle'de alt yapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda üst yapı çalışmasına başlandı.

Yaklaşık 2 kilometrelik alanda yürütülen altyapı yenileme ve yağmur suyu mazgal çalışmaları, Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekiplerinin yoğun mesaisiyle tamamlandı. Altyapının bitmesi ve hava koşullarının da uygun hale gelmesiyle birlikte bu kez sahneye üstyapı ekipleri çıktı.Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, altyapısı tamamlanan sokaklarda iş makineleriyle eski parke taşlarını kaldırarak zemin düzenleme çalışmalarına başladı. Yapılacak düzenlemenin ardından yollar yeni parke taşlarıyla kaplanarak daha sağlam, güvenli ve uzun ömürlü hale getirilecek.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Mahalle Muhtarı Şenol Öztürk, bir süredir hava şartları nedeniyle bekleyen üstyapı çalışmalarının başlamasından memnuniyet duyduklarını belirterek, “Mahallemizde hem altyapı hem de üstyapı yatırımları hızla tamamlanıyor. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Yeşil Mahalle’de ulaşımın daha konforlu ve güvenli hale gelmesi, aynı zamanda trafik akışının daha düzenli sağlanması hedefleniyor.





