Aydın’ın Köşk ilçesinde bulunan 3+1 nitelikli bir daire, 2024/615 TLMT. sayılı dosya kapsamında icra yoluyla satışa çıkarıldı. T.C. Aydın İcra Dairesi tarafından yayımlanan ilanda, taşınmaza ilişkin tüm ayrıntıların, görsellerin ve artırma şartlarının esatis.uyap.gov.tr üzerinden görüntülenebildiği belirtildi. Çarşı Mahallesi’nde yer alan bağımsız bölümün konumu, ulaşım kolaylığı ve çevresel imkanlarıyla dikkat çektiği ifade edildi. Yapı ruhsatı ve tadilat ruhsatı bulunan dairenin muhammen bedeli 4 milyon 27 bin 300 TL olarak açıklandı. İlk ve ikinci artırma tarihleri de resmi ilanla duyuruldu.
Merkezi Konumu ve Ulaşım İmkanları Dikkat Çekiyor
Satışa konu daire, Köşk ilçe merkezine yaklaşık 550 metre, Aydın–Denizli kara yoluna ise 900 metre mesafede bulunuyor. Bölgenin düz ve yapılaşmaya uygun bir zeminde yer alması, taşınmazın tercih edilirliğini artıran detaylar arasında gösteriliyor. Mahallede market, okul ve pazar gibi günlük ihtiyaç noktalarının yürüme mesafesinde olması, konutun özellikle aileler için cazip bir yaşam alanı sunduğuna işaret ediyor. Bölge, belediyenin altyapı hizmetlerinden de tam olarak faydalanıyor.
Modern Bir Yapıda 3+1 Kullanışlı Daire
Betonarme teknikle inşa edilen bina; bodrum, zemin ve altı normal kattan oluşuyor. Toplam 27 bağımsız bölümün bulunduğu yapı, dış cephesi boyalı, asansörlü ve doğalgaz ısıtma sistemli yapısıyla modern bir konut görünümü taşıyor. Satışa çıkarılan bağımsız bölüm, 3 oda, 1 salon, mutfak, banyo, WC, lavabo, antre ve 2 balkondan oluşuyor. İç mekân kaplamalarında laminant ve seramik malzemeler kullanılmış, pencereler PVC, iç kapılar ise ahşap doğrama olarak tasarlanmış. Mutfakta mermerit tezgâh ve ankastre dolaplar bulunuyor. Dairenin toplam kullanım alanı 139,30 metrekare olarak kayıtlara geçti.
Artırma Tarihleri ve Satış Süreci
Taşınmazın muhammen bedeli 4.027.300 TL olarak belirlenirken, KDV oranının %1 olarak uygulanacağı açıklandı. Satış sürecine ilişkin tüm bilgiler UYAP’ın resmi elektronik satış portalı üzerinden takip edilebiliyor.
Artırma tarihleri şöyle:
1. Artırma: 5 Şubat 2026 – 14.10 / 12 Şubat 2026 – 14.10
2. Artırma: 5 Mart 2026 – 14.10 / 12 Mart 2026 – 14.10
İlgililerin artırmaya katılabilmesi için belirtilen tarihlerde elektronik satış platformundan başvuru yapmaları gerekiyor. Taşınmazın tapu kaydı üzerindeki şerhler ise tapu sicilinde mevcut hâliyle korunuyor.
İLAN LİNKİ İÇİN: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1929281/emlak-konut-aydin-koskte-3-1-daire-icradan-satiliktir





