Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Uğur Mumcu Parkı’nda vatandaşlara ücretsiz çay ikramında bulundu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinik, sosyal belediyecilik anlayışının bir örneği olarak değerlendirildi.
Göreve geldiği günden bu yana dar gelirli vatandaşların yanında olmaya yönelik projeleriyle dikkat çeken Başkan Yetişkin’in bu çalışması da yoğun ilgi gördü ve takdir topladı.

HEM GEÇMİŞİ HEM BUGÜNÜ İLE HALKÇI BAŞKAN ANIL YETİŞKİN
Başkan Anıl Yetişkin'in herhangi bir ticari ya da siyasi tartışmanın parçası olmadan doğrudan vatandaşlara ücretsiz ikramda bulunması, “gerçek sosyal belediyecilik” anlayışı olarak yorumlandı. Vatandaşların cebini düşünen uygulamalarıyla ön plana çıkan Yetişkin’in, daha önce hayata geçirdiği sosyal projelerle de halk odaklı belediyecilik anlayışını ortaya koyduğu ifade edildi.

Uğur Mumcu Parkı’nda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yetişkin, birlik ve dayanışma vurgusu yaparken, Efeler Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların yanında olmaya devam edeceği mesajını verdi.




